Eenvoud

Natuurlijk kan je een website laten maken met mooie animaties, plaatjes en flitsende filmpjes. Maar is dat nodig voor wat je wil bereiken met je website? Waarschijnlijk niet. Sterker nog, vaak blijkt dat een overdreven flitsende website ten koste gaat van de doeltreffendheid!

De belangrijkste nadelen van een te flitsende site op een rij:

  • Minder bezoekers: de speciale code waarmee dit soort flitsende sites is opgebouwd is moeilijk te lezen door de zoekmachines. Daardoor kom je veel lager terecht in de zoekresultaten en kunnen bezoekers je minder goed vinden.
  • Minder doeltreffend: door de vele onnodige animaties, plaatjes en filmpjes breng je de bezoeker in verwarring. Daardoor zullen ze eerder je website verlaten en zelfs niet overwegen om gebruik te maken van je diensten.
  • Veel duurder: een flitsende site vraagt meer tijd en technische kennis van de websitemaker. Dit loopt al snel in de papieren.

Daarom maak ik géén flitsende websites met onnodige poespas

Ik houd de opzet en layout eenvoudig voor zowel de bezoeker van je website als voor jou als websitegebruiker. Dat maakt je website behalve betaalbaar ook meer geschikt voor het aantrekken van nieuwe cliënten en klanten…

Klinkt je dat goed in de oren? Neem dan contact met mij op zodat we je wensen kunnen bespreken.